top of page
Dandelion.png

Supervisie

Anne-Marie Lenjou

Welkom collega,

Of je nu als maatschappelijk werker, gezinsbegeleider, leefgroepbegeleider, verpleegkundige, psychotherapeut of arts (in opleiding) werkt, het werken met en voor mensen vraagt het inzetten van jezelf als mens en is niet altijd evident.


Supervisie kan je helpen bij het ontwikkelen van een sterker bewustzijn van jouw eigen beroepsmatig functioneren.

Het kan je helpen een duidelijker zicht krijgen op jouw eigen waarden en normen die jou als hulpverlener kleuren.

 

Supervisie helpt je kijken naar de (tegen)overdrachtsmechanismen die aanwezig zijn in het werk met jouw cliënten.

 

We kijken indien je dat wil samen naar de eventuele aanwezigheid van hulpverlenerssyndromen waarvoor jij gevoelig bent en die je professioneel handelen kunnen beïnvloeden.

Onze samenwerking

Bij de opstart van jouw supervisietraject, zitten we tijdens een eerste gesprek samen om meer zicht te krijgen op jouw specifieke supervisievragen en -doelen. 

Jij bepaalt zelf wat je tijdens een supervisie wil bespreken.  Dat kunnen zowel specifieke casussen zijn als vragen omtrent jouw eigen functioneren tov cliënten en/of collega’s, manieren om beter zorg te dragen voor jezelf,…

 

De manier waarop ik je als supervisor begeleid, wordt geïnspireerd door enerzijds het systemisch-contextuele gedachtengoed en anderzijds door mijn ervaring en opleidingen in het begeleiden van psychotrauma in de brede zin van het woord. 

 

Meer info over mijn professionele loopbaan en opleidingen kan je hier terugvinden.

Je kan bij mij terecht voor individuele supervisie in mijn praktijk in Lokeren of online.

 

Wil je als organisatie graag ondersteuning organiseren voor jouw medewerkers?  Neem dan gerust contact op voor het bespreken van trajecten op maat.  

 

Wil je een afspraak vastleggen of meer info vragen?

Pampas 3.png
Pampas.png
Contact
bottom of page